magyar ESOMAR napló

Mészáros József piackutató szakember vagyok. Megpályáztam és elnyertem az ESOMAR (a piackutatás nemzetközi szervezete) nemzeti képviselői posztját. Ezt a felületet a hazai ESOMAR közösséggel és a piackutatási szakmával való kommunikációra használom.

Friss topikok

Linkblog

Új ESOMAR tag

2011.05.17. 16:57 | esomar | Szólj hozzá!

Örömmel mutatom be a hazai ESOMAR közösség új tagját, Kőris Tamást. Tamás ajánlója Strausz Gábor volt. Néhány sorban olvashatjátok a róla tudható dolgokat.

 

Tamás több mint tíz éve foglalkozik piackutatással, végigjárva annak szinte minden lépcsőfokát. Az egyetemi évek alatt kérdezőként kezdte ismerkedését a szakmával. Néhány „ügyféloldali” kitérő után kutatóként és marketing tanácsadóként folytatta egy kis, hazai tulajdonú cégnél, ahol az eltöltött évek során alaposabban megismerkedett a terepmunka-koordinálási és adatfeldolgozási feladatokkal is. 2004-ben csatlakozott a Synovate magyarországi csapatához, ahol később kutatási igazgatóként felelt a kutatói csapat szakmai irányításáért. 2006-tól kezdődően a Synovate nemzetközi márka- és kommunikációelemzési módszertani szakértői csoportjának tagjaként vett részt a cég márkázott kutatási megoldásainak továbbfejlesztésében és a régiós kutatók képzésében, illetve megbízott ügyvezetőként előkészítette a Synovate prágai irodájának átszervezését. 2009-ben három kutató kollegájával megalapította az InsightLab-et, mely egészen a közelmúltig stratégiai együttműködés keretében felelt a MASMI Hungary ad-hoc kutatási részlegének tevékenységéért, illetve szolgált a cégcsoport conjoint és motivációkutatási módszertani tudásközpontjaként. Ez év márciusától az InsightLab saját márkanéven nyújt teljeskörű piackutatási szolgáltatást.

A bejegyzés trackback címe:

https://esomar.blog.hu/api/trackback/id/tr682911502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása