magyar ESOMAR napló

Mészáros József piackutató szakember vagyok. Megpályáztam és elnyertem az ESOMAR (a piackutatás nemzetközi szervezete) nemzeti képviselői posztját. Ezt a felületet a hazai ESOMAR közösséggel és a piackutatási szakmával való kommunikációra használom.

Friss topikok

Linkblog

Resurrection

2011.04.06. 16:15 | esomar | Szólj hozzá!

Újraindulok. A negyedéves hallgatásnak ismét egészségügyi okai voltak. Mivel ez sem a privát életemről szóló blog, sem orvosi témájú, nem bontanám ki tovább ezt a kérdést.

Egy komoly mulasztásom volt az utóbbi időben, amely a betegségeim miatt elmaradt. Ez pedig az amszterdami következő kongresszus előadásainak készítésére vonatkozó felhívás közrebocsájtásának elmulasztása. Utólag is elnézést kérek mindazoktól, akik emiatt nem készítették el a szinopszisukat az ESOMAR kongresszusára.

Két friss dologra szeretném a blogom olvasóinak figyelmét felhívni. Az egyik, hogy Ilka Kuhagen az egyik kvalitatív világszervezet (QRCA) képviselője arra kért, hogy az általuk először meghirdetett két ösztöndíjat népszerűsítsem. Az egyiket egy fiatal kutató számára hozták létre, egy vagy két év tapasztalattal rendelkezőket várnak, a másikat pedig idősebb, két évnél több tapasztalatot szerzett kutatók számára indították. Részletes információkat innen lehet kapni.

A másik fontos dolog, hogy az idén a Corvinus Egyetem, vagyis Simon Judit professzor asszony által szervezett A Piackutatás Napja 2011 több szempontból is érdekes lesz. Egyrészt az ESOMAR elnöke lesz az egyik kulcselőadó, erre az eseményre szeretnék szervezni egy elnöki fogadást a helyi ESOMAR tagok részére, másrészt a régióban jelen lévő ESOMAR tagokat is meginvitálom a rendezvényre. Ezeket a kezdeményezéseket előzetesen már jóváhagyta Amszterdam. Bizakodással tölt el, hogy a kettészakadt szakmai képviselet két szervezete, a PMSz és a PPT közösen támogatja a rendezvényt.

A bejegyzés trackback címe:

https://esomar.blog.hu/api/trackback/id/tr642804852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása