magyar ESOMAR napló

Mészáros József piackutató szakember vagyok. Megpályáztam és elnyertem az ESOMAR (a piackutatás nemzetközi szervezete) nemzeti képviselői posztját. Ezt a felületet a hazai ESOMAR közösséggel és a piackutatási szakmával való kommunikációra használom.

Friss topikok

Linkblog

2010.01.14. 13:51 | esomar | Szólj hozzá!

Na Isten segedelmével rontsunk neki! Az első bejegyzésem arról szól, miért is vetemedtem arra, hogy induljak az ESOMAR nemzeti képviselői választáson.

Nyilván, hogy sokat kaszáljak ezen a bizniszen. Természetesen nem. Hiszen nem hogy közvetlen anyagi haszonnal járna ez a poszt, de kifejezetten időt (így pénzt) és egyéb forrást rabló tevékenységről van szó.

Akkor biztosan a nemzetközi szövetség hírnevének csillogását szeretném nemes arcélemen visszatükröztetni. Ha mi, akik sok éve tagok vagyunk, őszintén beszélünk az ESOMAR helyzetéről, arra kell jutnunk, hogy ugyan ez az eredetileg európai szervezet mára talán a legmeghatározóbb nemzetközi szervezetté vált, de működése problémákkal terhelt, sem a szakma integrációját, sem a nemzetközi elismertségét, sem az új tagok hatékony toborzását nem tudta maradéktalanul elvégezni.

Mégis akkor miért?

Mert egyrészt az ESOMAR ismét változni és változtatni akar. Ennek a munkának szeretnék részese lenni.

Másrészt az a remény vezet, hogy az érdekképviseletében szétszakadt hazai szakmát valami módon kibékíthetem, együttműködésre bírhatom, hogy erőinket egyesíthessük.

 

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://esomar.blog.hu/api/trackback/id/tr201671902

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Website Altamente recomendado 2018.03.06. 20:51:18

Cityville cash and coins torrent ityville cash and coins torrent - seamawd

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása